PÁLYÁZATOK, TOP|

TOP-1.4.1-15-FE1 -2016-00044 Iváncsa-FOGLALKOZTATÁS ÉS AZ ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÁSA CSALÁDBARÁT, MUNKÁBA ÁLLÁST SEGÍTŐ ÓVODA, KÖZSZOLGÁLTATÁS FEJLESZTÉSÉVEL

Kedvezményezett neve: Iváncsa Községi Önkormányzat

Konzorciumi partner: Albensis Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit KFT

A szerződött támogatás összege: 30 mFt

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt fizikai befejezése: 2022.01.03.

A projekt rövid leírása:

Az Iváncsai mesepalota Művészeti Óvoda felújítása akadálymentesítéssel

A projekt részletes bemutatása:

Az Iváncsai Mesepalota Művészeti Óvoda a község központjában helyezkedik el 2454 Iváncsa, Arany János utca 1. sz. alatt, hrsz: 216/8.

A projekt célja a meglévő óvoda felújítása: főbejárati ajtó cseréje, akadálymentes bejáró kialakításával; az akadálymentes bejáróhoz szükséges lépcső és járda felújítása, a földszint és az emeleti közösségi termek vakolatjavítása és festése; gépészeti felújítás – a meglévő két kazánból csak az egyik tartozik az óvodához, annak a cseréje egy modern kazánra, szükség esetén radiátorcserék és a hozzá kapcsolódó kőműves munkálatok. Az épület két szintes jelenleg nem akadálymentesített, ezért a két szint közé egy lift beépítése, az emeleten akadálymentes WC kialakítása, a földszinten és az emeleten a mozgássérültek részére a bejárati ajtó cseréje. A munkafolyamatokat rehabilitációs szakmérnök is figyelemmel kíséri. Továbbá udvar felújítása (kerékpártároló, kerítés kiépítése, az épület bejáratánál és az udvaron a zöldterület-rendezése).

Comments are closed.

Keresési ablak bezárása!
error: Az oldalon található tartamak jogvédelem alá esnek!!!