PÁLYÁZATOK, TOP|

TOP-1.1.3-15-FE1 -2016-00010 IVÁNCSA ÉS PUSZTASZABOLCS HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉSE

Kedvezményezett neve: Iváncsa Községi Önkormányzat

Konzorciumi partnerek:

  • Albensis Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit KFT
  • Pusztaszabolcs Város Önkormányzat

A szerződött támogatás összege: 65.000.000,-Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt fizikai befejezése: 2021.12.31

A projekt rövid leírása: Iváncsa, 215. hrsz alatt 130 m2-es fedett, nyitott piac építése, 12  paddal

A projekt részletes bemutatása: Iváncsa, Arany J. u. 215 hrsz-ú területen  1940 m2 terület áll rendelkezésre egy helyi piac kialakítására (12 db paddal), ahol egy fedett nyitott épület kerül kialakításra 129,28 m2, az előírásoknak megfelelő megközelítés kialakítással és a terep megfelelővé tételével, így a rehabilitált terület mindösszesen 750 m2 (rehabilitált talaj 0,075 ha). Természetesen az épületben kialakításra kerül egy iroda, egy raktár, vízfelvételi lehetőség és 1 db mozgássérült, 1 db női, és 1 db férfi mosdó. A településen jellemzően többségben van a kerékpár használata, ezért a piac környékén kerékpártárolók is elhelyezésre kerülnek. Ezen túlmenően a környezetet a jogszabályi előírásoknak megfelelően a megközelíthetőség és a szükséges parkolóállások kialakításával rendezi Iváncsa.

A projekt konzorciumban valósul meg, ahol 1 másik település Pusztaszabolcs is részt vesz a projektben, valamint a projektmenedzseri tevékenység  ellátására az ALBENSIS Nonprofit Kft.

Az akadálymentesítés az előírásoknak megfelelően készül, az új épület kialakítása és a parkolók kiépítésének akadálymentes előírásoknak való megfelelés és a megfelelő kivitelezés érdekében rehabilitációs környezettervező szakmérnök bevonásra kerül A fejlesztéseknél az egyetemes tervezés alapján járnak el, figyelembe véve a nők, férfiak, gyermekek, idősek, fogyatékosok igényeit.

Comments are closed.

Keresési ablak bezárása!
error: Az oldalon található tartamak jogvédelem alá esnek!!!