TOP PLUSZ|

Iváncsa településközpontjának komplex megújítása

A kedvezményezett neve: Iváncsa Községi Önkormányzat

A projekt azonosító száma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-FE1-2022-00015

A projekt címe: Iváncsa településközpontjának komplex megújítása

A szerződött támogatás összege: 212 641 248 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.31.

A fejlesztés tárgya, célja: A projekt alapvető célja, a pályázati felhívással összhangban a település egyik legkarakteresebb, de jelentős állagmegóvó felújításra szoruló épületének, a közösségi ház- és óvodaépületének tetőrekonstrukciója, valamint a településközpont komplex, jelentős zöldterületi fejlesztéseket tartalmazó, funkcióbővítő megújítása

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Településközpont (Arany J utca- Fő utca) komplex rekonstrukciója keretében megtörténik a kemence környezetében a zöldfelület rendezése, burkolat felújítása; Rendezvények bonyolításához szükséges bútorozás beszerzése; Hercules harca a lernai Hüdrával c emlékmű környezetének rendezése; Meglévő ülőtámfal felújítása; Földalatti szikkasztó elhelyezése; Kamaszok című díszkút környezetének rendezése; Járda felújítása az Arany János utcán; Hősi temető környezetének rendezése; I. vh Szovjet hősi és II. vh emlékművek környezetének rendezése.

A Közösségi ház és óvodaépület tetőszerkezetének komplex rekonstrukciója keretében a tetőszerkezet tartószerkezetének a felülvizsgálatát követően a szükséges tartószerkezeti megerősítések valósulnak meg, a sérült faanyagok esetében csere ill. megerősítés történik

A beruházás integrált mivolta alapvetően azt jelenti, hogy az adott akcióterületen belül az egyes fejlesztési elemek egymáshoz kapcsolódnak, egymás hatásait erősítik, s együttesen illeszkednek a távlati településfejlesztési stratégiai elképzelésbe.

A megvalósuló fejlesztés által javul a települési környezet, amely kedvezőbb életminőséget biztosít és segíti a népességmegtartást.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 0001-723x1024.jpg a fájlnév

Comments are closed.

Keresési ablak bezárása!
error: Az oldalon található tartamak jogvédelem alá esnek!!!