Hirdetmény lakossági fórumról

Létrehozva: 2017. október 30.
HIRDETMÉNY
Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az észrevételek, javaslatok határidejét módosítottuk, így ezeket 2017.11.20. napjáig megtehetik postai úton a hivatalnak címezve (Iváncsai Közös Önkormányzati Hivatal: 2454 Iváncsa, Fő utca 61/b) vagy elektronikus úton a hivatal@ivancsa.hu email-címen vagy személyesen az önkormányzati hivatalban.
A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény szerint Iváncsa Község Önkormányzata a Településképi arculati kézikönyvét elkészítette, annak érdekében, hogy meghatározza a város településképi jellemzőit, táji és építészeti értékeit, lehatárolja eltérő karakterű településrészeit, majd eszerint építészeti ajánlásokat fogalmazzon meg szöveges és képi formában az egységes településkép megőrzése, kialakítása céljából. Az arculati kézikönyv készítésével párhuzamosan az önkormányzat megkezdte a településkép védelmi önkormányzati rendeletének előkészítését is.

Iváncsa Község Önkormányzata tájékoztatja partnereit (lakosait, a településen ingatlannal rendelkezni jogosultakat, a városi közműszolgáltató szervezeteket, a településen működő civil szervezeteket, érdekképviseleti szerveket és a környezet védelméről szóló 1996. évi LIII. törvény szerinti egyesületek helyi szervezeteit), hogy elkészítette a Település Arculati Kézikönyvet és a településképi rendelet tervezetét.

Az elkészült rendelet-tervezet aközigazgatási területén megállapítja a helyi építészeti örökség területi és egyedi védelmét, meghatározza a településképi szempontból meghatározó területeket, a településképi követelményeket, a településkép-érvényesítési eszközeit.

Településképi rendelet tervezet elérhetősége:
 

Településképi Arculati Kézikönyv elérhetősége:
 

Tájékoztatás céljából az Önkormányzat lakossági fórumot szervez, melynek időpontja és helyszíne:

2017. november 8-án 18.00 óra
Iváncsai Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalóterme
2454 Iváncsa, Fő utca 61/b.

A partnerek 2017. 11.20-ig tehetnek írásban észrevételeket, javaslatokat postai úton a hivatalnak címezve (Iváncsai Közös Önkormányzati Hivatal: 2454 Iváncsa, Fő utca 61/b) vagy elektronikus úton a hivatal@ivancsa.hu  email-címen vagy személyesen az önkormányzati hivatalban.

 

 

Molnár Tibor

polgármester

Kapcsolódó dokumentumok:

Iváncsai Közös Önkormányzati Hivatal

Polgármester: Molnár Tibor
E-mail cím: polgarmester@ivancsa.hu

  • Cím: 2454 Iváncsa, Fő utca 61/b
  • Telefon: 25/255-353
  • Telefon: 25/506-360
  • Fax: 25/506-361
  • E-mail cím: hivatal@ivancsa.hu
 
Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8-12 és 13-18 óráig
  • Kedd: 8-12 óráig
  • Szerda: 8-15.30 óráig
  • Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
  • Péntek: 8-12óráig